GO-FIT PUURS-SINT-AMANDS
VRAAG EEN PROEFBEURT AAN

GO-FiT 2.0 Nieuws

GO-FIT 2.0 Road To Result

INTAKE GESPREK

Bij het intake gesprek maken we kennis met elkaar. We willen graag weten wie je bent, waarom je bij ons komt sporten en waar we rekening mee moeten houden bij het opmaken van jouw persoonlijk programma.

PERSONAL CHECK-UP

Op basis van verschillende testen (krachtmeting, lichaamsanalyse, conditie test)  meten we je algemene gezondheid. Een persoonlijk programma is één op één afgestemd op je wensen en hierbij beslissen we samen wat je werkpunten zullen zijn.

BEGELEIDE TRAINING

Na de check-up krijg je van ons een trainingsplan en opvolging. Op regelmatige basis worden er aanpassingen en check-ups gedaan.

GEGARANDEERD RESULTAAT

Wanneer je wekelijks aan de slag gaat met jouw op maat gemaakt programma, dan garanderen wij jou resultaat! Wij zorgen ervoor dat het voor jou realistisch en in de lijn van een gezonde levensstijl blijft.

GO-FIT 2.0 Aanbod

GO-FIT 2.0 staat voor een nog modernere aanpak van fitness met volautomatische toestellen waarin gezondheid centraal staat. Aan de hand van een persoonlijk trainingsprogramma en één-op-één begeleiding gaan we voor een uitdagende en resultaatgerichte aanpak.

Bij GO-FIT 2.0 kan je terecht voor verschillende unieke sportconcepten, waaronder eGym en MX4, op deze manier kunnen we je een nog completere trainingservaring aanbieden.

GO-FIT heeft ook verschillende samenwerkingen met personal trainers, kinesisten, diëtisten en podologen om u zo goed mogelijk te ondersteunen in het behalen van uw doelstellingen.

GO-FIT 2.0 Uurrooster

TIME Monday Tuesday Wednesday Thursday Sunday
10:00
Fit & Strecth
10:00 - 11:00
Fit & Functional
10:00 - 11:00
19:00
Fit & Functional
19:00 - 20:00
Fit & Functional
19:00 - 20:00
20:00
Core Stability
20:00 - 20:45
Core Stability
20:00 - 20:45

Contacteer GO-FiT 2.0

Graag eens komen sporten? Lid worden? Meer info over GO-FiT 2.0? Vul het formulier hieronder in en wij contacteren jou.

INTERESSE IN:

FitnessSmall Group Training

IK WENS:

Gecontacteerd te worden voor een proefbeurtLid te worden