Groepslessen

BOOTCAMP

Bootcamp is een high-intensity interval training, waarbij gebruik wordt gemaakt van gewichten en cardio apparatuur. Tijdens deze workout word je uitgedaagd om jouw grenzen te verleggen. Kenmerkend voor deze bootcamp zijn de zogenaamde compound oefeningen, waarmee je meerdere spiergroepen tegelijkertijd zal trainen. Dit zorgt ervoor dat de hartslag flink omhoog gaat. De korte sessies van intervaltraining op een hoge intensiteit zorgen voor een fantastische full body workout. Laat je coachen en motiveren door jouw favoriete instructeur, om tot het uiterste te gaan.

BODY POWER

Droom jij ervan om een sterk en atletisch lichaam te hebben of wil je gewoon iets strakker in je vel zitten? Dan is Body Power zeker geschikt voor jou! Body Power laat je ervaren hoe krachtig jouw lichaam kan zijn. Je zult verbaasd staan van je eigen kunnen. Een volledig uitgebalanceerde krachttraining, waarbij gebruik wordt gemaakt van een barbell, losse gewichten en een step, wordt gedoceerd door een topcoach. Zo weet jij zeker dat je vakkundig en veilig door de training wordt geleid. De motiverende muziek draagt de training en tilt jouw doorzettingsvermogen naar ongekende hoogte.

PILATES

Pilates is een zeer toegankelijke training op heerlijke muziek, waarbij houding, lichaamsbewustzijn en adem voorop staan. In een serie fysieke oefeningen, die gekoppeld zijn aan de adem, werk je aan je lichaamshouding, coördinatie, kracht, stabiliteit en flexibiliteit. Het is dé coretraining die je kan zien als basis voor alle andere bewegingsvormen. Pilates is laagdrempelig en legt veel nadruk op het effectief en veilig uitvoeren van de oefeningen. Het is de ideale les als je jouw lichaamsbewustzijn wilt vergroten.

BOOTY

Tijdens onze Booty workout richt je jouw pijlen op het trainen van de bovenbenen én uiteraard de billen. Een ruime variatie aan verrassende oefeningen, uitgevoerd op meeslepende muziek, zorgt voor een geweldige training. Omdat je zeer doelgericht te werk gaat, zul je snel resultaat bemerken. De kracht in de benen en billen neemt snel toe. Tijdens deze Booty workout maak je gebruik van verschillende materialen, zoals losse plates, een weerstandsband en eventueel een barbell met gewichten. Dit zorgt ervoor dat de onderzijde van het lichaam keer op keer flink wordt uitgedaagd.

ABS (CORE)

Abs (Core) is een training op ieders niveau, van beginner to gevorderd, waarbij je werkt aan jouw eigen fundering. Een krachtige core vormt de basis voor het behalen van jouw sportieve doelen. Je wordt niet alleen uitgedaagd op het gebied van kracht, maar ook balans en coördinatie zijn wezenlijke onderdelen van deze les. Bovendien zijn het echt niet alleen de buikspieren die we tijdens deze les aan het werk zetten. Ook de bovenbenen, billen, rug- en schouderspieren krijgen er flink van langs. Wil jij jouw lichaam in slechts 30 minuten tijd effectief trainen? Dan is deze pittige workout absoluut een aanrader voor jou. En zeg nu eerlijk: wie wil er nu niet werken aan een geweldige sixpack?