Indoor Cycling

Indoor cycling is een groepstraining geschikt voor mannen én vrouwen, voor jong en minder jong, getrainden of minder getrainden. Indoor cycling is geschikt voor iedereen die op een plezierige en efficiënte manier wil werken aan zijn/haar conditie. Er is geen speciaal ritmegevoel nodig. Indoor cycling is eenvoudig en daarom zo herkenbaar en tof om te doen. De atmosfeer wordt bepaald door goed gekozen muziek uit verschillende stijlen.

Om maximaal plezier en resultaat te verkrijgen wordt het gebruik van een hartslag-meter tijdens de lessen aangeraden. Vanuit een test kennen we de voor jou meest geschikte hartslagzones. Elke zone heeft haar eigen kleur. Op deze manier weet jij steeds tussen welke hartslagen je dient te blijven op elk moment van de les. De hartslagzone wordt aangegeven door de lesgever. Via de weerstandsknop breng je jezelf in de juiste hartslagzone. Op die manier is de les voor iedereen, ongeacht het conditieniveau even intensief!

Elke les heeft haar trainingsprincipe. Uithouding, weerstand, interval of klimtraining: het kan allemaal op een verantwoorde en leuke manier.